Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

osnovne informacije

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 osnovne informacije taj Čet Jun 20, 2013 9:13 am

Ovaj RPG je o natprirodnim bićima koja idu na akademiju; akademija se sastoji od nekoliko zgrada: centralna zgrada u kojoj se nalaze kabineti, zajedničke prostorije, bazeni, kantina, svečane sale, sobe sa računarima, zatim zgrada za devojke i zgrada za momke gde se nalaze sobe. Uglavnom su po dve osobe u sobi mada ima i onih koji su sami.
Četvrti deo akademije je veliko dvorište u kojem se nalaze staza za trčanje i tereni za sportske aktivnosti, bazeni, parking, park.

*Napomena: Nakon prijave za lika, administratori će vas postaviti u neku od postojećih soba. Ukoliko želite da budete sa nekim drugim u sobi, možete se obratiti bilo kome iz administracije a mi ćemo se postarati da vam tu želju ispunimo.

Vremenom je došlo do podele učenika u klanove. Izdvojila su se 4 klana:
Popularno društvo: oni koji su uvek u akciji; prate sve najnovije trendove, retko su na časovima i većinu vremena provode negde van akademije.
Sportisti: većina njih spada i u klan popularnih. Veći deo dana provode na sportskim terenima.
"Štreberi": u ovu grupu spadaju svi najpametniji učenici, što ne znači da su oni stvarno štreberi. I oni često beže sa časova, prave svoja okupljanja i uništavaju zgrade mada nadležni za njihove ispade obično okrivljuju nekog iz klana popularnih.
Povučeni: njih nema mnogo, uglavnom se drže zajedno i ne komuniciraju sa članovima iz drugih klanova. Meta su ispada i napada klana popularnih mada ih to ne dotiče. Malo vremena provode u zajedničkim prostorijama, više vole da sede u sobama i prave svoja okupljanja.
Neutralni: ovde spadaju svi ostali. Aktivni su u svim dešavanjima i aktivnostima, zalažu se za jednakost. Dobri su sa svima.

*Napomena: Nakon prijave za lika, administratori će vas postaviti u neki od klanova. Ukoliko niste zadovoljni izborom možete se obratiti nekome iz administracije preko PM-a, a mi ćemo u što kraćem roku pokušati da ispunimo vašu želju.

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu