Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

rpg pravila

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 rpg pravila taj Čet Jun 20, 2013 9:20 am

RPG PRAVILA

1. Mole se svi članovi da poštuju radnju i da igraju u skladu sa opisom likova i klanova.
2. Naglašavamo da se klanovi međusobno ne podnose (izuzetak su neutralni i sportisti koji spadaju u popularne) te da vaši likovi ne mogu da budu najbolji drugari ukoliko su iz različitih klanova.
3. Prelazak u drugi klan je dozvoljen. Vremenom vaš lik može da se promeni pa iz popularnih pređe u štrebere i sl. Ovo možete da koristite uz dobar razlog i razvoj radnje ali ne toliko često.
4. Takođe bi bilo lepo da poštujete pravilo vezano za izlaske.

*Napomena: Vaš lik može da bude na najviše 2 mesta u isto vreme.

5. Mole se svi članovi da u što većoj meri poštuju gramatiku i koriste š, đ, ž, č, ć.
6. Pisanje 18+ sadržaja te opisivanje sex-a su zabranjeni. Mole se svi članovi da poštuju ovo pravilo jer ovo nije porno forum. Umesto opisivanja stavite tri tačkice ili nešto tome slično. Psovanje je dozvoljeno.

Učenicima je izlazak iz akademije dozvoljen ali samo određenim danima:
Subotom, nedeljom i sredom - ceo dan (tada nema predavanja)
Četvrtkom i petkom - je izlazak dozvoljen u jutarnjim časovima (do 14h)
Ponedeljkom i utorkom izlazak nije dozvoljen (zaključavamo pdf) - tada se grad zaključava i podrazumeva se da su predavanja.

Dakle samo ponedeljkom i utorkom morate da kucate isključivo u akademiji jer se sve drugo zaključava. Ovo je uvedeno kako se radnja ne bi razvlačila.

Na akademiji su česte proslave i okupljanja, mnogo puta pripadnici određenih grupa samostalno organizuju neko dešavanje. Ukoliko želite da organizujete veliku žurku, obavestite nekog iz tima da vam u tome pomogne.

*Napomena: Ukoliko organizujete žurku, morate da imate u vidu da ona ne sme da traje duže od 24h.

Bitno je napomenuti da na akademiji ima različitih bića: vampiri, vukodlaci, veštice, ljudi. Više o tome možete pročitati OVDE.

Ukoliko imate neka pitanja možete se obratiti nekome iz tima ili ih postavite u temi namenjenoj za to. Administracija će se potruditi da vas informiše u najkraćem mogućem roku.

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu